Val de permise auto suspendate în România

Val de permise auto suspendate în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 ian 2023

Polițiștii rutieri au reținut, în minivacanța de Revelion, peste 1.500 de permise de conducere, 269 de șoferi fiind depistați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, iar 30 au fost prinși după ce au consumat droguri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Pentru că, în aceste zile, s-a înregistrat o intensificare a circulației rutiere, polițiștii au acționat pe drumurile naționale, autostrăzi și în zonele aglomerate pentru fluidizarea traficului și prevenirea accidentelor grave de circulație. Echipajele rutiere au acționat zilnic în medie cu 279 de aparate radar, dar și cu dispozitive care semnalează consumul de alcool și alte substanțe interzise la volan. Ca urmare a încălcării legislației rutiere, au fost retrase 443 de certificate de înmatriculare și au fost reținute aproximativ 1.500 de permise de conducere”, a anunțat, marți, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Monica Dajbog.

Românii s-au pus deja la coadă, la taxe și impozite. Oamenii așteaptă ore întregi pentru a intra la ghișee CITEȘTE ȘI Românii s-au pus deja la coadă, la taxe și impozite. Oamenii așteaptă ore întregi pentru a intra la ghișee

În perioada 30 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023, 269 de șoferi au fost depistați la volan după ce au consumat băuturi alcoolice, iar 30 după ce au consumat droguri, scrie Agerpres.

O acțiune pentru prevenirea producerii accidentelor a fost desfășurată luni, la întoarcerea din minivacanța de Revelion. Polițiștii de la autostrăzi au depistat 45 de șoferi care au pus în pericol ceilalți participanți la trafic prin viteza excesivă cu care conduceau.

viewscnt
Afla mai multe despre
permise
auto