VIDEO&FOTO Incident la metrou în stația Piața Romană. Defecțiune tehnică la un tren. Degajări de fum, călătorii sunt evacuați

scris 24 mai 2022

Un tren de metrou care a plecat din stația Piața Romană către Berceni s-a defectat, fiind degajări mari de fum. La fața locului se află echipaje de pompieri.

Metrorex informează că, începând cu ora 8:50, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni, scrie News.ro.

Mark Zuckerberg, dat în judecată în legătură cu dosarul Cambridge Analytica CITEȘTE ȘI Mark Zuckerberg, dat în judecată în legătură cu dosarul Cambridge Analytica

"În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale", anunță compania.

Mai multe imagini în galeria foto (Inquam Photos / Octav Ganea)

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Trenul este pe tunel, la o distanță de aproximativ 20-30 m de peron.

"În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime", a precizat ISU.

La fața locului acționează 8 autospeciale de stingere, ambulanțe SMURD. De asemenea, sunt echipaje și la stațiile de metroul Universității și Piața Victoriei.

 

Sursa video: News Alert

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
piata romana