VIDEO Marca rusească de automobile de lux Aurus a lansat versiunea de serie a limuzinei prezidențiale a lui Putin și anunță că va concura Bentley și Rolls Royce

VIDEO Marca rusească de automobile de lux Aurus a lansat versiunea de serie a limuzinei prezidențiale a lui Putin și anunță că va concura Bentley și Rolls Royce
scris 31 aug 2018

Marca rusească de automobile de lux Aurus, producătorul limuzinei prezidențiale a lui Vladimir Putin, a prezentat la Salonul Auto din Moscova versiunea de serie a mașinii, anunțând că aceasta va fi produsă pentru toate piețele, inclusiv cele din Europa și SUA.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Constructorul de automobile rusești Aurus, deținut de NAMI, companie strategică de stat, a anunțat că va dezvolta o întreagă gamă de automobile de lux, pentru a concura cu mărcile renumite Bentley sau Rolls Royce, după ce modelul Senat, fabicat pentru președintele Putin, s-a bucurat de un succes foarte mare în rândul publicului.

Compania a prezentat la Moscova versiunea de serie a limuzinei, care păstrează o serie de detalii de la modelul unicat pe care președintele Putin l-a primit anul acesta. Reprezentanții Aurus au anunțat că următorul model va fi un SUV.

Potrivit datelor anunțate, ținta celor de la Aurus vizează producția a circa 150 de automobile pe an, în uzina actuală a NAMI, până când o nouă uzină proprie va fi construită. Volumul maxim ar trebui să ajungă, apoi, la 5.000 de vehicule anual.

VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Noul SUV Arkana, dezvoltat pe platforma Dacia Duster, a fost prezentat la Moscova

Proiectul Aurus este unul privat, cu susținere, însă guvernamentală se pare. Ministrul rus al comerțului, Denis Manturov, a anunțat, anterior, că reprezentanții statului sunt gata să schimbe mașinile de serviciu cu modele Aurus, imediat ce acestea vor fi disponibile. Oficialul a participat la evenimentul de lansare, unde a stat alături de CEO-ul Aurus, Gerhard Hilger, fost executiv la Mercedes-Benz.

Aurus Senat prezentat la salon este echipat cu un motor produs de companie, cu ajutorul celor de la Porsche, de 4.4 litri, V8, însoțit de o motor electric, ceea ce ridică puterea vehiculului la 598 CP. Mașina este dotată cu cele mai noi tehnolgii de asistență, precum cruise control inteligent și sistem de frânare automată de urgență. La cerere, mașina poate fi blindată.

viewscnt
Afla mai multe despre
aurus
senat
moscova
bentley
rolls royce