VIDEO Noile tehnologii, folosite de BMW pentru a trimite mesaje de Crăciun și Anul Nou direct în mașină

VIDEO Noile tehnologii, folosite de BMW pentru a trimite mesaje de Crăciun și Anul Nou direct în mașină
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 26 dec 2020

BMW exploatează la maximum noile tehnologii pe care le-a instalat pe modelele sale. Sistemul de conectivitate, care poate fi actualizat online, over-the-air, va fi folosit în acest an pentru a le transmite clienților felicitări de Crăciun și Anul Nou.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

BMW va trimite clienților cu automobile echipate cu tehnologia corespunzătoare mesaje de Anul Nou, pe 31 decembrie, formate dintr-o animație și o muzică festivă, plus o secvență de iluminare ambientală „orchestrată spectaculos”.

Potrivit BMW, animația festivă de Anul Nou va fi disponibilă pe piețele pe care poate fi aplicată, în perioada 1-7 ianuarie. La primirea mesajului, mașina va afișa pe displayul central, la pornire, un banner special. Printr-un click pe acesta se activează programul de Anul Nou, care cuprinde animația festivă cu muzică de fundal și un spectacol de lumină prin intermediul sistemului de iluminare ambientală. De asemenea, clienții au opțiunea de a declanșa manual secvența de felicitări de Anul Nou, fie cu ajutorul Asistentului Personal Inteligent BMW - "Hei, BMW! Un An Nou Fericit", fie folosind aplicația din meniul Vehicul, care va fi disponibilă și ea pentru o săptămână. Bannerul de Anul Nou va apărea automat de până la trei ori la pornirea mașinii și va fi accesibil oricând în meniul Mesaje după prima activare.

Bentley intră într-o nouă eră, în subordinea Audi CITEȘTE ȘI Bentley intră într-o nouă eră, în subordinea Audi

Pe anumite piețe este oferită o funcție similară pentru Crăciun. Și în acest caz, mesajul poate fi lansat și la cerere, prin Asistentul Personal Inteligent BMW folosind comanda verbală "Hei, BMW! Crăciun Fericit" sau aplicația din meniul Vehicul. Mesajul de Crăciun poate fi redat timp de șapte zile, începând cu 24 decembrie. BMW precizează că mesajul de Crăciun va fi disponibil doar pe anumite piețe, între care și România. Acesta nu va fi disponibil în Germania. În total, animațiile vor fi livrate în 41 de țări pentru automobilele echipate cu sistemul de operare BMW 7.0 (starea software 07/2020 sau ulterior).

VIDEO Noile tehnologii, folosite de BMW pentru a trimite mesaje de Crăciun și Anul Nou direct în mașină

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
mesaje anul nou bmw
bmw 7.0 sistem de operare