VIDEO Podul suspendat de la Brăila, "Golden Gate-ul" României, cu puține ore înainte de inaugurare

VIDEO Podul suspendat de la Brăila, "Golden Gate-ul" României, cu puține ore înainte de inaugurare
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iul 2023

Lucrările la Podul suspendat de la Brăila, "Golden Gate-ul" României, avansează, după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a transmis recent că nu va mai fi inaugurat pe 27 iunie, așa cum a anunțat inițial. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Inaugurarea este programată acum la începutul săptămânii viitoare.

FOTO Directorul Ford Otosan a testat primele automobile Transit Courier produse în România. Ambasadoarea SUA a vizitat uzina din Craiova CITEȘTE ȘI FOTO Directorul Ford Otosan a testat primele automobile Transit Courier produse în România. Ambasadoarea SUA a vizitat uzina din Craiova

VIDEO Raducu P Drum

Potrivit ministrului, pe podul peste Dunăre se va circula în prima fază  în timpul zilei, iar pe timpul nopții se va restricționa accesul. Inaugurarea podului va fi, cel mai probabil, pe 6 iulie 2023, iar la eveniment este așteptat să participe și președintele Klaus Iohannis. 

Cum se va circula pe pod

„Eu am luat decizia și voi vedea vineri dacă e o decizie corectă ca acest pod să fie dat în circulație, chiar dacă va trebui să se treacă vreo două luni prin procedura demontării, să poată fi dat în circulație cumva alternativ. Spre exemplu, de la 6 dimineața la 8-9-10 seara să se poată circula, iar pe parcursul nopții să închidem circulația, ca să nu se pună în pericol siguranța călătorilor să se poată demonta aceste schele. Cred că e varianta corectă, decât să mai stăm două luni să se demonteze schelele. E perioada estivală, sunt mulți oameni care vor folosi acest pod și cred că e o variantă logică”, a explicat ministrul Grindeanu.

VEZI AICI VIDEO Podul, traversat în doar 2 minute

viewscnt
Afla mai multe despre
sorin grindeanu
pod braila