Volkswagen investește 800 de milioane de dolari în Argentina pentru a produce un nou SUV

Volkswagen investește 800 de milioane de dolari în Argentina pentru a produce un nou SUV
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 feb 2020

Grupul auto Volkswagen AG a anunțat că va face investiții de aproximativ 800 de milioane de dolari în Argentina, cea mai mare parte urmând să fie folosită pentru dezvoltarea unui nou SUV pentru piața din America Latină, transmite DPA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Din total, 650 de milioane de dolari vor merge la fabrica Pacheco deținută de VW în apropiere de Buenos Aires, unde va fi produs SUV-ul Tarek, scrie Agerpres.

FOTO Renault a prezentat noul Megan face-lift, cu motor hibrid plug-in CITEȘTE ȘI FOTO Renault a prezentat noul Megan face-lift, cu motor hibrid plug-in

Anunțul vine în urma întâlnirii de luni dintre Andreas Tostmann, membru în Consiliul de Administrație al VW, Pablo Di Si, șeful subsidiarei Volkswagen din America Latină, și președintele Argentinei, Alberto Fernandez.

De asemenea, VW va investi încă 150 de milioane de dolari în producerea unei noi cutii de viteze pentru piața europeană la fabrica sa din Cordoba, în centrul Argentinei.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
suv