Volkswagen își revizuiește investițiile pentru a îndeplini noile ținte ale UE de reducere a emisiilor de CO2

Volkswagen își revizuiește investițiile pentru a îndeplini noile ținte ale UE de reducere a emisiilor de CO2
scris 19 dec 2018

Grupul auto german Volkswagen va trebui să-și revizuiască planurile de a trece la producerea de automobile electrice în regim de masă, pentru a îndeplini noile obiective ale Uniunii Europene privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon provenite de la autoturismele noi cu 37,5% până în 2030, a afirmat marți directorul general Herbert Diess, transmite Reuters.

Șefii Nissan nu au reușit să aleagă un nou președinte al companiei. CEO-ul Saikawa merge la întâlnire cu șefii Renault, pentru a negocia CITEȘTE ȘI Șefii Nissan nu au reușit să aleagă un nou președinte al companiei. CEO-ul Saikawa merge la întâlnire cu șefii Renault, pentru a negocia

Reglementările vor obliga Volkswagen să-și majoreze producția de vehicule electrice la un nivel ce nu poate fi îndeplinit cu actualul program, a explicat Herbert Diess, potrivit Agerpres.

Luni, negociatorii statelor membre ale UE și ai Parlamentului European au ajuns, după negocieri intense, la un acord privind reducerea emisiilor de dioxid de carbon provenite de la autoturismele noi cu 37,5% până în 2030.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
co2