Continental România a ajuns la aproape 20.000 de angajați și pregătește încă 1.000 de angajări

Continental România a ajuns la aproape 20.000 de angajați și pregătește încă 1.000 de angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 mar 2018

Furnizorul german de componente auto și anvelope Continental, prezent în România cu șapte unități de producție, a ajuns la 19.700 de angajați, 1.500 de persoane alăturându-se echipei anul trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

„Compania Continental este prezentă în România cu toate cele cinci divizii. Peste 5.700 de ingineri și specialiști IT lucrează în centrele noastre de cercetare și dezvoltare“, spune Christian von Albrichsfeld, directorul general al Continental în România.

Concernul a efectuat investiții de circa 175 de milioane de euro anul trecut în unitățile sale din România. 

Câștigul salarial mediu net a crescut în ianuarie cu 8%, la 2.484 lei față de anul trecut, dar este sub luna precedentă CITEȘTE ȘI Câștigul salarial mediu net a crescut în ianuarie cu 8%, la 2.484 lei față de anul trecut, dar este sub luna precedentă

Compania Continental produce anual în fabricile sale din România peste 150 de milioane de unități destinate industriei auto. 

„În 2017, am angajat 1.500 de colegi noi, care fac parte acum din marea familie Continental. În 2018 intenționăm să creștem echipa cu peste 1.000 de persoane, în locuri de muncă precum software și IT & C, inginerie electrică și mecanică, inginerie de proces, operatori în aria de producție. Vizăm viitori colegi cu un nivel de experiență ce pornește de la tineri profesioniști la persoane cu un nivel mediu de experiență și până la experți“, a declarat Anica Stoica, directorul de resurse umane al Continental în România.

În România, Continental deține șapte unități de producție și patru centre de cercetare și de dezvoltare în Timișoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov și Iași. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina și are un centru de distribuție a anvelopelor în București. 

viewscnt
Afla mai multe despre
continental
christian von albrichsfeld
angajati