CIS Gaz se extinde în Egipt cu o sucursală locală și participă la un program național de racordare la gaze

CIS Gaz se extinde în Egipt cu o sucursală locală și participă la un program național de racordare la gaze
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 feb 2024

CIS Gaz, una dintre cele mai importante companii de lucrări de construcții-montaj și servicii conexe pentru conducte și instalații de gaze naturale și petrol din România, controlată și condusă de Sebastian Călugăr, se extinde în Egipt, prin deschiderea unei sucursale la Cairo, și livrează primele echipamente fabricate în România în cadrul proiectului Hayah Karima derulat de către guvernul egiptean.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noua sucursală CIS Gaz urmează să devină operațională până la finalul primului semestru din acest an și va beneficia de infrastructură, tehnologie și personal specializat pentru a asigura implementarea unor proiecte complexe, inclusiv cele vizate de cooperarea dintre compania românească și Town Gas, cea mai mare companie de distribuție de gaze naturale din Egipt, se arată într-un comunicat al companiei românești.

Ministerul Finanțelor a anunțat câți români lucrează la stat. Cine este cel mai mare angajator CITEȘTE ȘI Ministerul Finanțelor a anunțat câți români lucrează la stat. Cine este cel mai mare angajator

În toamna anului trecut, CIS Gaz a semnat un memorandum de cooperare cu Town Gas, care s-a concretizat prin semnarea contractului de joint venture la începutul acestui an, prin care cele două companii vor susține în comun proiecte reciproc avantajoase în domeniul transportului și distribuției gazelor naturale pe ambele piețe.

Hayah Karima este cel mai mare proiect național derulat de către statul egiptean, prin care peste 1.400 de sate și orașe mici și mijlocii vor fi racordate la rețeaua de gaze naturale.

Ministrul Digitalizării: Am cerut insistent celor de la Meta să aibă sediu fizic în România. Câte persoane de la Facebook se ocupă astăzi de România CITEȘTE ȘI Ministrul Digitalizării: Am cerut insistent celor de la Meta să aibă sediu fizic în România. Câte persoane de la Facebook se ocupă astăzi de România

În cadrul acestui program, CIS Gaz, în consorțiu cu Total Gaz, va livra stații de reglare și măsurare a gazelor naturale fabricate în România. Echipamentele, constând în 22 de stații de reglare și măsurare a gazelor naturale, precum și echipamentele necesare îmbunătățirii a nouă stații mai vechi, urmează să ajungă în Egipt până la finalul lunii martie a acestui an. Beneficiarul proiectului este compania de gaz egipteană Egyptian Natural Gas Holding Company (EGAS).

″Strategia noastră pe termen lung urmărește o creștere durabilă și sustenabilă, bazată pe o evoluție robustă, iar Egiptul este o piață în continuă creștere, cu o dezvoltare accelerată a infrastructurii gazelor naturale, ca de altfel în cam toate țările din nordul Africii. Noua sucursală va îmbunătăți capacitatea CIS Gaz de a deservi clienții din regiune, fiind un pas strategic în creșterea și inovarea continuă a serviciilor și a soluțiilor companiei și în afara granițelor țării″, a declarat Sebastian Călugăr, CEO CIS Group.

viewscnt
Afla mai multe despre
cis gaz
cis gaz egipt
egipt gaze naturale
cis gaz sebastian călugăr