Rompetrol a deschis o nouă stație de carburanți în Bulgaria

Rompetrol a deschis o nouă stație de carburanți în Bulgaria
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 apr 2020

Rompetrol Bulgaria, companie membră a KMG International, a deschis o nouă stație de carburanți în Shumen, oraș situat la 90 km vest de orașul Varna, pe Autostrada A2, care leagă Marea Neagră de capitala Sofia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Stația de carburanți, care a respectat toate standardele de calitate Rompetrol, are parte de dotări și servicii moderne, folosind exclusiv combustibili de înaltă calitate obținuți în România, la rafinăria Petromidia. Prin noua investiție, Rompetrol Bulgaria a generat 11 noi locuri de muncă în oraș și se angajează în continuare în dezvoltarea comunității, prin locuri de muncă create și contribuții în bugetele locale, scrie Agerpres.

CONAF: România a pierdut într-o lună peste un milion de locuri de muncă, mai mult decât în perioada de criză economică CITEȘTE ȘI CONAF: România a pierdut într-o lună peste un milion de locuri de muncă, mai mult decât în perioada de criză economică

Rompetrol Bulgaria face parte din KMG International Group - o companie de petrol și gaze care operează pe 11 piețe internaționale. Cu peste 6.000 de angajați din diferite țări, KMG International deține și operează 3 unități de producție în România și o rețea de peste 1.000 de puncte de distribuție a combustibilului în România, Moldova, Georgia și Bulgaria.

Rompetrol Bulgaria operează o rețea actuală de 56 de benzinării în toată țara și comercializează clienților bulgari combustibili de calitate, la standard europene, produși în rafinăria Petromidia. Compania urmărește dezvoltarea activă în următorii ani, inclusiv extinderea rețelei și îmbunătățirea constantă a calității serviciilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
rompetrol
statii de benzina