Metropolitan Life - Ne-am concentrat pe găsirea unui echilibru între normalitate și “normalitatea” pandemiei

Metropolitan Life - Ne-am concentrat pe găsirea unui echilibru între normalitate și  “normalitatea” pandemiei

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

scris 16 dec 2021

Metropolitan Life anunță o creștere de 29% a primelor brute subscrise în primele nouă luni ale anului 2021, comparativ cu anul 2020. În primele nouă luni ale anului 2021, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 389.470.409 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2020, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 303.020.000 lei.

“Piața asigurărilor a cunoscut o evoluție pozitivă în 2021. Ultimii doi ani au reprezentat o provocare pe care am gestionat-o în mod eficient. Anul acesta ne-am concentrat pe găsirea unui echilibru între normalitate și  “normalitatea” pandemiei și pe alegerea acțiunilor definitorii pentru dezvoltarea organică a business-ului. Rezultatele la nouă luni ne bucură și sunt în linie cu așteptările noastre, datorându-se în continuare unui mix eficient al canalelor de distribuție”, declară Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Early Game Ventures va lansa al doilea fond de investiții, cu majorări substanțiale de cifre: Următorul unicorn românesc va apărea în mai puțin de 5 ani

În ceea ce privește indemnizațiile plătite, în primele nouă luni din 2021 acestea au avut o valoare de 113.580.284 lei, cu 35% mai mult față de aceeași perioadă din 2020, când s-au ridicat la 84.122.958 lei.

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de servicii financiare din lume, și sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c.. Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. 

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan life
prime brute subscrise