Bitcoin a atins un nou record, de aproape 8.200 de dolari pe unitate

Bitcoin a atins un nou record, de aproape 8.200 de dolari pe unitate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 nov 2017

Bitcoin a atins luni un nou record, de aproape 8.200 de dolari pe unitate, după ce în timpul weekend-ului a depășit pentru prima oară pragul de 8.000 de dolari pe unitate, marcând o creștere de aproape 50% în numai opt zile, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Informația a apărut după ce compania americană de plăți Square a anunțat la sfârșitul săptămânii trecute că a început să permită anumitor clienți să cumpere și să vândă monede bitcoin pe aplicația sa Cash, scrie News.ro.

Bitcoin a fost tranzacționată luni până la 8.197,81 dolari pe unitate, pe platforma Bitstamp din Luxembourg, în creștere cu 2% față de ziua precedentă și în urcare cu 48% față de un minim de 5.555 de dolari pe unitate atins în 12 noiembrie.

Copos apelează la CEC pentru un credit de 38 milioane euro cu care să ridice turnul de birouri de peste 100 de metri din București CITEȘTE ȘI Copos apelează la CEC pentru un credit de 38 milioane euro cu care să ridice turnul de birouri de peste 100 de metri din București

Creșterea de opt ori a valorii bitcoin în acest an a atras nenumărate avertismente că piața se află într-o bulă speculativă, iar majoritatea investitorilor instituționali stau deoparte.

În schimb, persoane paticulare, unele fonduri de hedging și birouri de familie investeas pe această piață.

Capitalizarea de piață a tuturor monedelor virtuale a atins luni un nivel istoric de peste 242 de miliarde de dolari, potrivit site-ului de profil Coinmarketcap.

viewscnt
Afla mai multe despre
bitcoin