Costurile restructurării Deutsche Bank ar putea ajunge până la cinci miliarde de euro

Costurile restructurării Deutsche Bank ar putea ajunge până la cinci miliarde de euro
scris 3 iul 2019

Costurile înregistrate de Deutsche Bank AG cu restructurarea s-ar putea ridica la cinci miliarde de euro (5,6 miliarde de dolari), au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-și păstreze anonimatul.

Directorul general Christian Sewing a anunțat în mai un program masiv de restructurare. El încearcă să-i convingă pe investitori că poate redresa cel mai mare grup bancar german, ale cărui acțiuni au ajuns luna trecută la un nivel scăzut record, scrie Agerpres.

Acțiunile Oil Terminal, la a 3-a zi consecutivă când dau cu capul de tavanul bursei. Creștere de peste 50% față de săptămâna trecută, în așteptarea investitorului american CITEȘTE ȘI Acțiunile Oil Terminal, la a 3-a zi consecutivă când dau cu capul de tavanul bursei. Creștere de peste 50% față de săptămâna trecută, în așteptarea investitorului american

Cea mai mare bancă din Germania intenționează să concedieze între 15.000 și 20.000 de angajați, sau mai mult de una din cinci poziții la nivel global.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
deutsche bank