FMI a aprobat o linie de credit majorată la 56,3 miliarde dolari pentru Argentina

FMI a aprobat o linie de credit majorată la 56,3 miliarde dolari pentru Argentina
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 oct 2018

Consiliul de administrație al Fondului Monetar Internațional (FMI) a aprobat majorarea programului de ajutor acordat Argentinei, în ideea de a contribui la stabilizarea celei de a doua economii din America Latină, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Într-un comunicat de presă, FMI a informat că acordul de împrumut convenit în luna iunie va fi majorat de la 50 până la 56,3 miliarde dolari. Conform acordului revizuit, Argentina va primi o nouă tranșă de 5,7 miliarde de dolari, ceea ce va duce la 20,4 miliarde de dolari fondurile de care Argentina a beneficiat în cadrul acestui program, scrie Agerpres.

ING Bank nu mai asigură în România servicii la casieriile fizice începând de astăzi CITEȘTE ȘI ING Bank nu mai asigură în România servicii la casieriile fizice începând de astăzi

Cea de a doua economie din America Latină a fost afectată de o depreciere de 50% a monedei naționale în raport cu dolarul, ceea ce a stimulat inflația și a afectat economia. 

viewscnt
Afla mai multe despre
fmi
argentina