Musk întreabă dacă Tesla ar trebui să accepte plata cu Dogecoin. Criptomoneda urcă cu peste 9%. Mai mult de 2,4 milioane de voturi după primele 5 ore

Musk întreabă dacă Tesla ar trebui să accepte plata cu Dogecoin. Criptomoneda urcă cu peste 9%. Mai mult de 2,4 milioane de voturi după primele 5 ore
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 11 mai 2021

Dogecoin se apreciază puternic marți, după un nou tweet al miliardarului american Elon Musk. 

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

Un sondaj de opinie lansat de Elon Musk pe Twitter, prin care își întreabă urmăritorii dacă Tesla ar trebui să accepte plăți cu Dogecoin, a împins prețul criptomonedei inspirate dintr-un meme până la un maxim intraday de 0,546 dolari.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

În jurul orei 17:00 (ora României), Dogecoin se aprecia cu 9,2% față de referință, la 0,5012 dolari/unitate.

Sondajul înregistra peste 2,4 milioane de voturi după primele 5 ore.

Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului CITEȘTE ȘI Societatea și-ar dori o nouă abordare din partea autorităților în lupta împotriva fumatului

Dogecoin a pierdut peste o treime din valoare duminică, după ce Musk a numit criptomoneda “o șmecherie”, în timpul emisiunii TV de comedie Saturday Night Live, pe care a moderat-o.

Criptomoneda și-a revenit ulterior, inclusiv în urma anunțului potrivit căruia SpaceX va accepta plata în Dogecoin pentru o misiune comercială pe Lună în 2022.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Șeful Tesla și al SpaceX, printre altele, este un susținător vocal al Bitcoin și Dogecoin, mesajele sale având un efect vizibil și imediat asupra prețurilor.

Prețul Dogecoin a crescut cu peste 10.000% de la începutul anului, criptomoneda urcând pe locul 4 în funcție de capitalizare, care a atins un vârf de 95 miliarde de dolari săptămâna trecută.

Valoarea de piață a monedelor Dogecoin aflate în circulație se ridică în prezent la 64,5 miliarde de dolari, potrivit datelor CoinMarketCap.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Dogecoin este o monedă virtuală derivată din Litecoin. A fost creată în 2013 de programatorii americani Billy Markus și Jackson Palmer, ca o alternativă “amuzantă” și accesibilă la bitcoin. Sigla monedei este reprezentată de un câine din rasa Shiba Inu devenit faimos pe internet cu ajutorul meme-ului Doge.

Sursa foto: Dealdrop.com Images

viewscnt
Afla mai multe despre
dogecoin
tesla accepta dogecoin
sondaj opinie
elon musk
spacex dogecoin