SIF Banat-Crișana depășește un nivel al participației de 10 milioane lei la operatorul de piață BVB

SIF Banat-Crișana depășește un nivel al participației de 10 milioane lei la operatorul de piață BVB
Adrian Panaite
Adrian Panaite
scris 3 feb 2022

SIF Banat-Crișana și-a mărit expunerea pe acțiunile emise de Bursa de Valori București și raportează un nivel al deținerii de peste 5%, în concertare cu SIF Muntenia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

SIF Banat-Crișana (SIF1), care prin vocea președintelui său, Bogdan Drăgoi, s-a arătat mulțumit de conducerea executivă exercitată la Bursa de Valori București (BVB) de directorul Adrian Tănase, și-a majorat expunerea pe acest emitent. După achizițiile recente, societatea a ajuns să dețină, în concertare cu SIF Muntenia (SIF4), 5,01% din acțiunile operatorului de piață. La ultimul preț de închidere, de 25,10 lei/acțiune, valoarea acestei participații se ridică la 10,13 milioane lei (2,05 milioane euro).

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Recent, SIF Banat-Crișana (SIF1) și-a consolidat legătura cu SIF Muntenia (SIF4) ajungând să dețină 10,17% din acțiunile acesteia, fiind cumpărător într-un transfer de tip deal cu 39,60 milioane acțiuni, reprezentând 5,04% capitalul social al emitentului. Cele 2 societăți au acționat coordonat în mai multe demersuri de piață.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
sif banat crisana
sif muntenia
bvb
bursa
bogdan dragoi