Wall Street a închis în scădere, trasă în jos de titlurile din sectorul tehnologiei

Wall Street a închis în scădere, trasă în jos de titlurile din sectorul tehnologiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2021

Indicii bursieri de pe Wall Street au încheiat tranzacțiile de marți în scădere puternică, consemnând cea mai slabă evoluție după luna martie, trase în jos de titlurile companiilor din sectorul tehnologiei, între motive fiind îngrijorările legate de retragerea înainte de așteptări a măsurilor guvernamentale de stimulare și a unor posibile majorări de taxe în lunile următoare, transmite CNBC.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Indicele Dow Jones a scăzut cu 0,3%, S&P 500 cu 0,7%, iar Nasdaq cu aproape 2%, , scrie News.ro

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Acțiunile Apple, cea mai mare companie tranzacționată la bursă din SUA, au coborât cu peste 4%. Titlurile Alphabet, compania mamă a Google, au pierdut peste 3%, Facebook 2,8%, iar cele ale Tesla 3%.

Nici acțiunile producătorilor de cipuri nu au evitat evoluția negativă. Tilurile Nvidia, Intel și Advanced Micro Devices au coborât cu 4,5%, 1,4% și 1,5%.

Indicii bursieri au atins nivelurile minime ale zilei în urma comentariilor secretarului Trezoreriei SUA Janet Yellen, care a spus că dobânzile ar putea crește într-o anumită măsură pentru a preveni supraîncâlzirea economiei.

viewscnt
Afla mai multe despre
wall street
actiuni
bursa