Amazon lansează o cameră de supraveghere cu autonomie de 2 ani

Amazon lansează o cameră de supraveghere cu autonomie de 2 ani
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 10 mai 2019

Blink XT2 este mai ieftină decât primul model din serie, se laudă cu o autonomie foarte mare și mai multe funcții inteligente.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Amazon a anunțat urmașul modelului Blink XT, lansat în urmă cu mai bine de 2 ani. Noua versiune are la bază un chipset nou care permite funcționare vreme de 2 ani pe baza a două baterii AA pe litiu.

Blink XT2 costă 90 de dolari și este disponibilă pentru precomenzi pe site-urile Amazon. În preț este inclusă și o cantitate nespecificată de spațiu pentru stocare cloud.

Pentru cei care au nevoie să supravegheze o proprietate mai mare, cu mai multe camere, Amazon vinde un set care include camera video și un necesar modul de sincronizare al camerelor la 100 de dolari.

Google lucrează un smartphone pliabil CITEȘTE ȘI Google lucrează un smartphone pliabil

Blink XT2 arată aproape la fel ca primul model din serie, este certificată IP65 și filmează în format 1080p. Nu lipsește nici un sistem îmbunătățit de recunoaștere a mișcării.

În afară de cuminicarea vocală în ambele direcții, noua cameră suportă și comenzi vocale prin intermediul asistentului digital Alexa.

Blink XT2 va fi livrată începând cu 22 mai pentru precomenzi. Aceasta va fi mai întâi disponibilă în Statele Unite și Canada.

viewscnt
Afla mai multe despre
amazon
video
supraveghere
alexa