Apple actualizează iOS, cu suport pentru noile baterii MagSafe

Apple actualizează iOS, cu suport pentru noile baterii MagSafe
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 20 iul 2021

Cel mai nou update al sistemului de operare care stă la baza iPhone-urilor aduce suport pentru bateriile wireless MagSafe, anunțate recent de Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În urmă cu doar o săptămână, Apple anunța MagSafe Battery Pack, o baterie wireless care se atașează pe spatele iPhone 12 pentru a oferi câteva ore în plus de autonomie.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

Acum, compania americană lansează și suportul software pentru bateriile care vor fi intra în curând pe piață, suport care este livrat prin intermediul unei noi versiuni de iOS, cu numărul 14.7.

Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale CITEȘTE ȘI Evoluția Artesana: de la business de familie la unul dintre cei mai mari jucători independenți de pe piața lactatelor artizanale

Același update mai aduce câteva mici noutăți. Printre acestea, posibilitatea configurării cronometrului difuzorului HomePod de pe iPhone, prin intermediul aplicației Home, ca alternativă la comanda vocală.

Cu aceeași ocazie, Apple lansează WatchOS 7.6, un update pentru ceasurile inteligente ale companiei care implementează aplicația cu funcție de EKG. Aceasta va notifica utilizatorul în cazul în care este depistat un ritm neregulat al bătăilor inimii.

Neobișnuit este că Apple nu a lansat și un update de iPadOS cu aceeași ocazie, sistemul de operare pentru tabletele iPad rămânând deocamdată la versiunea 14.6. De regulă, iOS și iPadOS erau actualizate împreună.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
ios
magsafe