Apple Vision Pro cântărește mai puțin decât Meta Quest Pro

Apple Vision Pro cântărește mai puțin decât Meta Quest Pro
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 22 ian 2024

Apple a anunțat cât cântărește casca Vision Pro, elucidând unul din ultimele mistere al celui mai nou produs al companiei americane.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Casca Vision Pro cântărește între 600 și 650 de grame, în funcție de ce bandă și Light Seal se folosește, a anunțat gigantul american cu mai puțin de două săptămâni de intrarea acesteia pe piață.

Benzile de cap și Light Seal-urile se folosesc pentru o potrivire mai bună pe cap a căștii și pentru blocarea luminii ambientale.

Apple a anunțat accesoriile pentru Vision Pro CITEȘTE ȘI Apple a anunțat accesoriile pentru Vision Pro

Cu o astfel de greutate, Vision Pro se situează între cele două căști Meta. Este mai grea decât Meta Quest 3, care cântărește 516 grame și mai ușoară decât Meta Quest Pro, care are 722 de grame.

Greutatea este un element important de ergonomie pentru o cască de realitate virtuală. O cască prea grea poate face ca utilizatorul să se resimtă și să aibă nevoie să o dea jos după câteva zeci de minute.

Casca Vision Pro va intra pe piața pe 2 februarie în Statele Unite și va costa 3.500 de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
vision pro
meta
quest pro
cască