Compania clujeană RebelDot lansează angajări

Compania clujeană RebelDot lansează angajări
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mar 2023

RebelDot, companie de dezvoltare software din Cluj, cu o creștere medie anuală de 80% în ultimii 4 ani, deschide 100 de poziții noi în 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania vizează în 2023 o creștere de circa 60% a numărului de angajați, de la 180, în prezent, la peste 280 de angajați. 

Musk recrutează cercetători AI pentru un potențial rival la ChatGPT CITEȘTE ȘI Musk recrutează cercetători AI pentru un potențial rival la ChatGPT

Anul trecut RebelDot a deschis al treilea birou în țară și sediul principal al companiei, la Cluj-Napoca, în cadrul Buftea Business Center, adaptat modului de lucru hibrid. 

RebelDot este companie românească de dezvoltare de software din Cluj-Napoca. În cei aproximativ 4 ani de la momentul lansării, RebelDot a ajuns la o echipă de peste 180 de ingineri, designeri și manageri de produs care lucrează într-un mod hibrid, din mai multe colțuri ale țării, dar și din străinătate, RebelDot având filiale atât în Cluj-Napoca și Oradea, cât și în Copenhaga.

Recent, compania a lansat Rebel Ventures, un mecanism de investiții pentru susținerea industriei tech autohtone prin investiții în start-up-uri care vin cu soluții la problemele de zi cu zi în zone, precum healthcare, green energy, fintech și blockchain.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
rebeldot
locuri de muncă