Google a îndeplinit, abia în februarie 2022, o promisiune făcută în octombrie 2020

Google a îndeplinit, abia în februarie 2022, o promisiune făcută în octombrie 2020
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 4 feb 2022

Cu foarte mare întârziere, serviciul de VPN contra cost al Google poate fi folosit și pe smartphone-urile Apple.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Google a îndeplinit, abia în februarie 2022, o promisiune făcută în octombrie 2020. Anume, aceea de a lansa pe iPhone propriul serviciu VPN din cadrul suitei One Premium.

VPN-ul Google promite intimitate și protecție online, ca și alte servicii similare, însă, este lipsit de o facilitate esențială - aceea de a putea folosi o adresă IP din altă țară.

Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente CITEȘTE ȘI Cefin Trucks, cu afaceri de aproape 90 milioane euro, anunță strategia pe 2022: digitalizare, servicii financiare, creșterea eficientă a vânzărilor, expansiunea rețelei de service. Ford Trucks - lider de piață pe mai multe segmente

Mulți utilizatori plătesc special un VPN pentru această facilitate, care le permite să acceseze filmele și serialele disponibile în alte țări pe serviciile de streaming video.

VPN-ul este inclus în cel mai scump abonament Google One, care costă 500 de lei pe an și oferă 2TB spațiu de stocare.

Din păcate, disponibilitatea VPN-ul este limitată. Acesta poate fi folosit în numai 18 țări, printre care nu se numără și în România. Cu alte cuvinte, românii nu vor putea folosi VPN-ul Google nici dacă plătesc pentru cel mai scump plan de stocare cloud al gigantului american.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
vpn
iphone