Un român va prelua funcția de Chief Technology Officer în cadrul Orange Belgia

Un român va prelua funcția de Chief Technology Officer în cadrul Orange Belgia

Ștefan Slavnicu

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 4 iun 2018

Directorul tehnic al Orange România, Ștefan Ionuț Slavnicu, va părăsi compania după 18 ani, el fiind numit la conducerea tehnică a subsidiarei Orange din Belgia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Slavnicu, în vârstă de 42 de ani, va prelua postul de Chief Technology Officer (CTO) în cadrul Orange Belgia în luna septembrie. El îl va înlocui pe Gabriel Flichy, care a ocupat această funcție din noiembrie 2012.

Între timp, Orange România a deschis procesul de recrutare pentru poziția de CTO.

EXCLUSIV Ericsson transferă către două firme mentenanța liderului Orange România. Una îl are ca acționar pe Dan Bedros, fost șef Alcatel Lucent România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Ericsson transferă către două firme mentenanța liderului Orange România. Una îl are ca acționar pe Dan Bedros, fost șef Alcatel Lucent România

Orange Belgia (fosta Mobistar) are peste 3 milioane de clienți, fiind unul dintre principalii operatori de telefonie pe această piață.

Cariera lui Slavnicu la Orange România a început acum 18 ani, ca Network Engineer, la scurt timp după ce a finalizat Orange Educational Program, în prima promoție a programului desfășurat la Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Universitatea Politehnică București.

În 2014, Slavnicu a fost numit CTO al Orange România, în locul Mădălinei Suceveanu, care a preluat funcția de director general al Orange Irlanda.

Recent, Slavnicu a anunțat că Orange România, liderul pieței locale de telefonie mobilă, pregătește investiții de peste 100 milioane de euro în acest an, în principal în dezvolatarea rețelei.

Directorul tehnic al operatorului de telefonie a estimat că tehnologia 5G va fi disponibilă comercial în România începând cu anul 2020.

În februarie, grupul francez Orange a anunțat că subsidiara din Romania va efectua, în acest an, un test în condiții reale al tehnologiei de comunicații de generația a cincea (5G), pentru a evalua eficiența acesteia și percepția clienților.

viewscnt
Afla mai multe despre
chief technology officer
orange
stefan slavnicu