Disney+ se lansează în România

Disney+ se lansează în România
scris 26 ian 2022

Disney+, serviciul de streaming de la The Walt Disney Company, a confirmat lansarea în 42 țări și 11 teritorii. Din listă fac parte România, Bulgaria, Africa de Sud, Turcia, Polonia și Emiratele Arabe Unite.

Oferind conținut original exclusiv și mii de episoade și filme Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și divertisment general de la Star, Disney+ găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite povești din întreaga lume, scrie News.ro.

Prins între ciocan și nicovală, Google propune un înlocuitor pentru înlocuitorul cookie-urilor CITEȘTE ȘI Prins între ciocan și nicovală, Google propune un înlocuitor pentru înlocuitorul cookie-urilor

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și producții de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele.

Platforma se va lansat în această vară în Albania, Algeria, Andorra, Bahrain, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Egipt, Estonia, Grecia, Ungaria, Irak, Israel, Iordania, Kosovo, Kuweit, Letonia, Liban, Libia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Muntenegru, Maroc, Macedonia de Nord, Oman, Palestina, Polonia, Qatar, România, San Marino, Arabia Saudită, Serbia, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Tunisia, Turcia, Emiratele Arabe Unite, Vatican, Yemen.

În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star.

Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+, de la The Walt Disney Company, face parte din segmentul Disney Media & Entertainment Distribution. Serviciul oferă streaming fără reclame, alături de o colecție în continuă creștere de conținut original exclusiv, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune și de animație și scurt metraje. Având acces la vasta bibliotecă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. Iar prin intermediul Star, oferă cele mai noi apariții de la 20th Century Studios, Disney Television Studios, FX, Searchlight Pictures și multe altele. 

viewscnt
Afla mai multe despre
disney+
românia