PPF Real Estate, noul proprietar al Pro TV - planurile după decesul miliardarului Kellner

PPF Real Estate, noul proprietar al Pro TV - planurile după decesul miliardarului Kellner

Ladislav Bartonicek

Profit.ro
Profit.ro
scris 14 apr 2021

Fondul de investiții ceh PPF Real Estate, care deține și televiziunea Pro TV, urmărește achiziții suplimentare în zona de telecomunicații, dar și în sectorul mass-media, scrie Broadband TV News.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ladislav Bartonicek, cel care a preluat atribuțiile lui Petr Kellner după decesul acestuia într-un accident de elicopter, a spus că vede oportunități excelente de a cumpăra companii europene de telecomunicații, arată Pagina de media.

Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri CITEȘTE ȘI Cum să reîmprospătezi online aerul și...cifra de afaceri

Ladislav Bartonic a mai spus că vrea să ofere mai multe servicii de televiziune cu plată (pay-TV) și, în prezent, există discuții despre cum să asocieze platformele O2 TV și Voyo (care există și în România), astfel încât să se completeze reciproc.

Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

„Vrem să oferim clienților o gamă largă de servicii care au legătură cu zona telecomunicații. Televiziunea face parte din aceste planuri. CME este capabil să producă conținut pe care suntem capabili să îl folosim. Avem deja o mare putere de cumpărare pentru conținut suplimentar, pe care să îl putem oferi clienților”, a mai spus Bartonicek citat de Broadband TV News.

EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București CITEȘTE ȘI EFdeN, cu sprijinul ENGIE, pune România pe harta inovației sustenabile. Prestigioasa competiție de locuințe solare, Solar Decathlon Europe 2023, se va desfășura la București

Noul proprietar al PRO TV, miliardarul Petr Kellner, care controlează fondul de investiții ceh PPF Group, a decedat la finele lunii martie, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit lângă un ghețar din Alaska.

Petr Kellner avea deja afaceri în România, prin intermediul PPF, înainte de preluarea Pro TV, în principal în domeniul imobiliar, el cumpărând sediul ING Bank și complexul Metropolis Center, ambele din București. În paralel, Petr Kellner avea legături strânse cu piața rusă, dar și cu China.

Planurile sale pentru România cu 4 zile înainte de accident au fost prezentate AICI de Profit.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
pro tv
ppt