Real Estate&Construcții

One United Properties vizează venituri de 1,7 miliarde de lei și un profit brut de 617,5 milioane de lei în 2024

One United Properties vizează venituri de 1,7 miliarde de lei și un profit brut de 617,5 milioane de lei în 2024

25 mar 2024

One United Properties, investitor și dezvoltator imobiliar, propune acționarilor ca obiectiv pentru anul 2024 venituri consolidate de 1,7 miliarde de lei, în creștere cu 15% față de rezultatul din 2023, și un rezultat din activitatea operațională de 687,6 milioane de lei, o creștere cu 22% determinată de majorarea volumului de vânzări de proprietăți rezidențiale.

  • FOTO Investiție în prima clădire din București cu izolație din lână de oaie
    FOTO Investiție în prima clădire din București cu izolație din lână de oaie
    24 mar 2024

    Antreprenorii Cristian și Teo Mercioniu, dezvoltatori și investitori în proiecte rezidențiale în valoare totală de peste 100 milioane euro, au cumpărat un teren în zona Piața Victoriei pe care va fi construită prima clădire din București cu izolație din lână de oaie

  • Prețurile locuințelor din Germania au înregistrat cel mai sever declin de când s-a început publicarea datelor, în 2000
    Prețurile locuințelor din Germania au înregistrat cel mai sever declin de când s-a început publicarea datelor, în 2000
    22 mar 2024

    Prețurile la apartamentele și casele din Germania au înregistrat anul trecut cel mai sever declin, cel puțin de la începutul mileniului, valoarea acestora scăzând în medie cu 8,4% comparativ cu 2022, transmite DPA.

  • Acțiunile Alumil sar la bursă
    Acțiunile Alumil sar la bursă
    22 mar 2024

    Furnizorul de profile de tâmplărie Alumil Rom Industry avansează o propunere de dividend cu randament de peste 7%.

  • One United Properties vizează obligațiuni de până la 300 milioane euro
    One United Properties vizează obligațiuni de până la 300 milioane euro
    22 mar 2024

    Dezvoltatorul imobiliar One United properties va distribui un dividend cu randament de 1%, pregătind repartizarea profitului net de 141,93 milioane lei obținut anul trecut.

  • EXCLUSIV FOTO Shmuely David Hay începe construcția unui nou ansamblu de vile în Otopeni
    EXCLUSIV FOTO Shmuely David Hay începe construcția unui nou ansamblu de vile în Otopeni
    22 mar 2024

    Investitorul israelian Shmuely David Hay, care a acumulat înainte de criza imobiliară din 2008 zeci de hectare de terenuri în București și împrejurimi, a început construcția unui ansamblu rezidențial cu 74 de vile în Otopeni, la scurt timp după semnarea a două parteneriate importante pentru un aparthotel în centrul Bucureștiului și un ansamblu rezidențial major în Titan, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

  • Un oraș american scoate la vânzare locuințe pentru 1 dolar
    Un oraș american scoate la vânzare locuințe pentru 1 dolar
    21 mar 2024

    Autoritățile din orașul american Baltimore au anunțat că vor scoate la vânzare pentru suma simbolică de un dolar peste 200 de locuințe abandonate care au fost trecute în proprietate publică, însă e puțin probabil ca oferta să pară foarte atrăgătoare pentru americani, relatează Business Insider.

  • NEPI Rockcastle anunță cel mai mare program de investiții din Europa Centrală și de Est, inclusiv pentru România. Mall-ul Promenada din București va fi extins
    NEPI Rockcastle anunță cel mai mare program de investiții din Europa Centrală și de Est, inclusiv pentru România. Mall-ul Promenada din București va fi extins
    21 mar 2024

    NEPI Rockcastle, cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est, anunță un buget semnificativ dedicat proiectelor aflate în faza de dezvoltare sau modernizare pe termen mediu. Astfel, compania va aloca peste 650 de milioane de euro lucrărilor de construcție și reamenajare, acesta reprezentând cel mai mare program de investiții în retailul comercial din Europa Centrală și de Est.

  • Mama lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu demolează celebrul „Doi Cocoși“ și fac în loc peste 100 de apartamente premium
    Mama lui Cristi Borcea și Gigi Nețoiu demolează celebrul „Doi Cocoși“ și fac în loc peste 100 de apartamente premium
    21 mar 2024

    Elena Borcea, mama fostului proprietar al echipei de fotbal Dinamo București Cristian Borcea, și omul de afaceri Gheorghe Nețoiu, fost deputat și acționar la echipele de fotbal Universitatea Craiova și Dinamo București, au primit aviz pentru un ansamblu rezidențial cu 102 de apartamente în locul complexului care găzduiește și celebrul restaurant „Doi Cocoși“, din nordul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

  • România, cel mai semnificativ declin din UE al lucrărilor de construcții
    România, cel mai semnificativ declin din UE al lucrărilor de construcții
    20 mar 2024

    Lucrările de construcții au scăzut cu 1% în Uniunea Europeană și au crescut cu 0,5% în zona euro în ianuarie 2024, comparativ cu luna precedentă, când se înregistrase un avans de 1,3% în UE și de 0,5% în zona euro, arată datele publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistică (Eurostat).