Dezvoltatorul spaniol Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviației Apartments, investiție de 17 milioane euro

Dezvoltatorul spaniol Gran Via Real Estate finalizează proiectul Aviației Apartments, investiție de 17 milioane euro
scris 7 oct 2019

Dezvoltatorul imobiliar spaniol Gran Via Real Estate, prezent în România din 2006, finalizează în luna octombrie proiectul Aviației Apartments, București, compus din 291 de apartamente tip studio, două și trei camere, o investiție totală de 17 milioane de euro (cost de construcție, fără valoarea terenului). 

Ansamblul este compus din patru corpuri de clădire cu șase etaje, reunite în jurul unei curți interioare de 1.000 metri pătrați.

FOTO Cea mai mare tranzacție de închiriere a anului: Ubisoft își mută studioul din Expoziției, cu circa 1.800 de angajați, în campusul Portland Trust de la Jiului CITEȘTE ȘI FOTO Cea mai mare tranzacție de închiriere a anului: Ubisoft își mută studioul din Expoziției, cu circa 1.800 de angajați, în campusul Portland Trust de la Jiului

Până în prezent, dezvoltatorul a finalizat 1.500 de apartamente în proiecte precum Gran Via Park, vis a vis de Plaza Mall, și Timișoara 58, ambele în sectorul 6 al Capitalei, Aviației Apartments fiind cel de-al treilea proiect finalizat în București. În Constanța, dezvoltatorul are în construcție ansamblul Gran Via Marina, lângă mall-ul Vivo!, la 10 minute de stațiunea Mamaia.

În februarie, Profit.ro a anunțat că Gran Via negociază cu un alt investitor spaniol, proprietarul unui teren de 14 hectare din Sectorul 6 al Capitalei, un parteneriat pentru dezvoltarea unui cartier rezidențial.

viewscnt
Afla mai multe despre
gran via real estate
aviației apartments