Guvernul vrea să împrumute 90 milioane euro de la BIRD pentru reabilitarea unor sedii ale Poliției și Jandameriei

Guvernul vrea să împrumute 90 milioane euro de la BIRD pentru reabilitarea unor sedii ale Poliției și Jandameriei
Ovidiu Bărbulescu
Ovidiu Bărbulescu
scris 29 aug 2018

Executivul pregătește contractarea de la Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BIRD) a două împrumuturi, în valoare totală de 90 de milioane de euro, în vederea reabilitării, consolidării și reconstrucției unor clădiri aparținând Poliției și Jandarmeriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unor surse guvernamentale, ar fi vorba de 37 de clădiri ale Poliției și 24 care aparțin Jandarmeriei.

EXCLUSIV Puiu Popoviciu a dat în judecată statul român la Tribunalul internațional din Washington. Prin una din cele mai mari case de avocatură din lume sunt reclamați președintele, premierul, miniștri CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Puiu Popoviciu a dat în judecată statul român la Tribunalul internațional din Washington. Prin una din cele mai mari case de avocatură din lume sunt reclamați președintele, premierul, miniștri

Primul dintre cele două împrumuturi este în valoare de 50 de milioane de euro, pentru sprijinirea reabilitării, consolidării și reconstrucției unor clădiri aparținând Inspectoratului General al Poliției Române, iar al doilea împrumut este în valoare de până la 40 de milioane de euro, pentru sprijinirea reabilitării, consolidării și reconstrucției unor clădiri aparținând Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Potrivit Guvernului, ambele împrumuturi au ca scop întărirea capacității operaționale și de răspuns ale acestor structuri în situații de urgență.

viewscnt
Afla mai multe despre
guvern
bird
imprumut
reabilitare
caldiri
politi
jandarmerie