Vox Property Group se împrumută de la CEC Bank

Vox Property Group se împrumută de la CEC Bank

Vox Technology Park

Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2021

Vox Property Group, dezvoltator imobiliar din zona de vest a țării, a contractat o finanțare de 19,5 milioane de euro de la CEC Bank.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suma va fi utilizată atât pentru refinanțarea creditelor aferente proiectelor finalizate – Vox Technology Park, unul dintre cele mai importante hub-uri de afaceri din Timișoara, și Rivendelle, un proiect rezidențial premium, cât și pentru finanțarea proiectelor în dezvoltare – ansamblul rezidențial Vox Vertical Village.

EXCLUSIV Nume grele din imobiliare, energie, transport, HoReCa și piața de capital se unesc într-un fond de investiții care pregătește listarea la bursă. Au început deja investiții în apartamente, dar urmează industrialul și birourile CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Nume grele din imobiliare, energie, transport, HoReCa și piața de capital se unesc într-un fond de investiții care pregătește listarea la bursă. Au început deja investiții în apartamente, dar urmează industrialul și birourile

”2020 a fost un an dificil pentru segmentul de birouri, ne-am repoziționat rapid și am luat numeroase măsuri pentru sporirea gradului de siguranță la birou, decizii care au generat rezultate bune din punct de vedere al închirierilor de spații”, a declarat Virgil Tornoreanu, CEO Vox Property Group.

Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions. Tornoreanu a emigrat în Austria în 1990, unde a făcut studii, a lucrat în construcții și a avut și propria afacere împreună cu un partener. În 2006, omul de afaceri s-a întors în România pentru afaceri, dar nu și pentru a locui aici. El a deschis o firmă IT în România, iar ulterior s-a implicat și în construcții.

viewscnt
Afla mai multe despre
vox property group
cec bank