WDP construiește pentru Metro la Buzău

WDP construiește pentru Metro la Buzău

WDP Dragomirești

Profit.ro
Profit.ro
scris 30 iul 2021

Dezvoltatorul imobiliar Warehouses De Pauw (WDP), controlat de una dintre cele mai bogate familii din Belgia, continuă investițiile pe piața din România.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

WDP finalizează acum achiziția unor noi terenuri în zona București, investiție de 10 milioane de euro, și extinde spații logistice în țară, la Buzău și în zona Cluj.

Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, își pregătește intrarea în România - CTP îi construiește un depozit CITEȘTE ȘI Rohlik, cel mai mare supermarket online din Cehia, își pregătește intrarea în România - CTP îi construiește un depozit

La Buzău, beneficiarul investiției este retailerul Metro.

Dezvoltatorul belgian de spații logistice are în derulare, doar pe piața din România, 8 proiecte de investiții cu termene de finalizare până la mijlocul anului viitor, care însumează 107 milioane euro.

În luna iulie 2020 dezvoltatorul imobiliar a împrumutat 150 milioane de euro de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), fonduri ce vor fi folosite pentru extinderea portofoliului din România.

Familia de investitori, cu exponentul său Tony De Pauw, care conduce afacerile WDP, este creditată de publicația belgiană De Rijkste Belgen cu o avere de 554,4 milioane de euro, ceea ce o plasează pe locul 45 în topul celor mai bogați belgieni. Investitorii belgienii au investit până acum peste 1 miliard de euro în proprietăți românești, majoritatea înainte de criză, dar au proiecte de viitor care implică alte sute de milioane de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
wdp
spatii logistice