Coca-Cola deschide un centru pentru tehnologii "inteligente" în Bulgaria, primul din Europa

Coca-Cola deschide un centru pentru tehnologii "inteligente" în Bulgaria, primul din Europa
scris 19 ian 2018

The Coca-Cola Company, cel mai mare producător de răcoritoare din lume, va deschide un centru de dezvoltare software și tehnologii "inteligente" în capitala Bulgariei, al doilea mare centru IT al companiei la nivel global și primul din Europa. 

Centrul din Sofia, care va crea 130 de locuri de muncăva furniza soluții de business pentru piețele globaleîn special pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, potrivit SeeNews.

"Sofia are câteva universități axate pe tehnologie, ceea ce ne permite să recrutăm tineri talentați, cărora să le oferim șansa unei cariere la nivel global", spune Zhelyazko Petrov, director al noului centru, lăudând mediul de afaceri din Sofia.

Profi continuă extinderea la nivel național, depășind pragul de 700 de magazine CITEȘTE ȘI Profi continuă extinderea la nivel național, depășind pragul de 700 de magazine

Coca-Cola are 5 centre de dezvoltare la nivel global, în SUA, Mexic, India, Singapore și Japonia.

La finele anului trecut, Coca-Cola a decis  mute la Sofia o parte dintre angajații departamentelor de HR și finanțe din Weimar, după ce închis unitatea de producție pe care o avea în localitatea germană.

viewscnt
Afla mai multe despre
coca-cola
sofia
bulgaria
centru dezvoltare