Emisiune de obligațiuni de până la 7,8 milioane lei, pregătită pentru centrul comercial Mercur Center din Craiova

Emisiune de obligațiuni de până la 7,8 milioane lei, pregătită pentru centrul comercial Mercur Center din Craiova
scris 8 iun 2021

Administratorul centrului comercial Mercur Center din Craiova, controlat de SIF Oltenia, se pregătește să lanseze o emisiune de obligațiuni corporative, de până la 7,8 milioane lei.

Obligațiunile nu sunt convertibile, se vor adresa către mai puțin de 150 de investitori, nu vor fi oferite public și nu va fi cerută admiterea la tranzacționare pe o piață reglementată, fiind garantate cu o ipotecă imobiliară asupra unui teren de 6.508 metri pătrați.

VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!

Vor avea o perioadă de rambursare de 60 luni, dar nu mai târziu de 15 octombrie 2026, și o dobândă plătibilă semestrial de ROBOR 1M + 1 %/ an din valoarea totală a emisiunii.

viewscnt
Afla mai multe despre
mercur center
craiova
mall