Lanțul de cafenele 5 to Go și-a dublat cifra de afaceri în 2018 și începe anul cu lansarea unui nou concept de cafenea

Lanțul de cafenele 5 to Go și-a dublat cifra de afaceri în 2018 și începe anul cu lansarea unui nou concept de cafenea
scris 10 ian 2019

Lanțul de cafenele 5 To Go și-a dublat anul trecut cifra de afaceri, la 5,5 milioane de euro, de la 2,8 milioane de euro în anul precedent. Fondată de Radu Savopol și Lucian Bădilă, compania a lansat la începutul acestui an un nou concept - Coffee Studio by 5 to go, marcată prin deschiderea unei noi unități, la parterul IRIDE Business Park.

Anul trecut, 5 to Go a intrat în două noi orașe (Constanța și Iași) și a deschis 40 de locații noi în întreaga țară, dintr-un total de 100 de la lansarea din 2015. În 2018, cifra de afaceri a ajuns la 5.5 milioane de euro la nivelul întregului grup 5 to go, aproape dublă față de anul precedent, când a însumat 2.8 milioane de euro. 

Pegas a deschis la Cluj-Napoca cel mai mare magazin din țară CITEȘTE ȘI Pegas a deschis la Cluj-Napoca cel mai mare magazin din țară

”Anul 2019 va fi un an al provocărilor, în care ne dorim să extindem gama de produse, crescând și valoarea medie a unui bon, și să dezvoltăm concepte noi de locații. Obiectivul pentru următorii doi ani este să deschidem încă 100 de unități 5 to go în România, dar și să trecem de granițele țării”, spune Radu Savopol, co-fondator 5 to go, adăugând că tot anul acesta, pentru a crește calitatea, vor investi într-o platformă de e-learning care va face mai rapid procesul de învățare a noilor barista, de acomodare cu standardele de rețea și de perfecționare.

5 to go a luat naștere în anul 2015, odată cu lansarea primei cafenele în apropiere de Piața Lahovari. Patru ani mai târziu, 5 to go depășește 100 de cafenele deschise în 12 orașe din țară și devine cel mai mare lanț de cafenele din Europa de Est, dar și cea mai accesată franciză din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenea