Mall-uri redeschise exclusiv pentru cei vaccinați

Mall-uri redeschise exclusiv pentru cei vaccinați
scris 13 aug 2021

Mall-urile din Jakarta s-au redeschis în această săptămână doar pentru persoanele vaccinate împotriva noului coronavirus, transmite Reuters.

Indonezia aplică încă o serie de restricții antipandemice, iar mall-urile din Jakarta pot funcționa doar la 25% din capacitate. Clienții trebuie însă să dovedească, prin intermediul unei aplicații instalate pe telefonul mobil, că au fost inoculați cel puțin o dată, arată Agerpres.

Conform datelor oficiale, doar aproximativ 1 din 5 indonezieni au primit cel puțin un vaccin împotriva COVID-19, în cadrul unei campanii naționale de vaccinare ce a fost lansată în luna ianuarie.

Xiaomi, cu cele mai multe smartphone-uri vândute în Europa, accelerează expansiunea și pregătește noi magazine în România CITEȘTE ȘI Xiaomi, cu cele mai multe smartphone-uri vândute în Europa, accelerează expansiunea și pregătește noi magazine în România

"Este o măsură pozitivă pentru mall-uri. Astfel vizitatorii pot fi siguri că oricine intră în mall a fost scanat și este considerat sănătos și sigur", a declarat Eka Dewanto, directorul general al Pondok Indah Mall din nordul capitalei indoneziene.

De la începutul pandemiei Indonezia a înregistrat peste 3,8 milioane de cazuri și 115.000 de decese puse pe seama noului coronavirus, la o populație de peste 270 de milioane de locuitori. 

viewscnt
Afla mai multe despre
mall
vaccin