Produs retras de la vânzare din magazinele Cora din cauza conținutului mare de oxid de etilenă

Produs retras de la vânzare din magazinele Cora din cauza conținutului mare de oxid de etilenă
scris 24 iul 2021

Încă un produs, desert cu miez de bezea, este retras de la vânzare din cauza conținutului mare de oxid de etilenă, la aproape o săptămână după ce mai multe sortimente de înghețată au fost retrase din același motiv.

Conform Autorității Naționale Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, un lot din produsul denumit ”Cora Desert cu miez de bezea” vândut în magazine din lanțul de hipermarketuri Cora, conține oxid de etilenă peste limita admisă legal, scrie News.ro.

Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie CITEȘTE ȘI Digitalizarea a devenit o prioritate și pe piața imobiliară. Sectorul proptech este propulsat de pandemie

”Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, este mesajul postat pe site-ul ANSVSA.

Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021 CITEȘTE ȘI Claim Expert Services SRL under new management since 1. July 2021

Produsul a fost vândut în magazine din Bacău, Constanța și București.

Producătorul de înghețată Mars a anunțat în urmă cu o săptămână că retrage de pe piața din România mai multe loturi din înghețată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers și Twix, comercializată individual sau la cutie cu șase bucăți, după ce în aceste produse s-a descoperit oxid de etilenă, un ingredient cu potențial cancerigen.

viewscnt
Afla mai multe despre
cora
etilenă