Administrația Trump a cerut Marriott International să închidă operațiunile din Cuba până pe 31 august

Administrația Trump a cerut Marriott International să închidă operațiunile din Cuba până pe 31 august
scris 6 iun 2020

Marriott International, singura companie americană care operează un hotel în Cuba, Four Points Sheraton din Havana, a spus Reuters că administrația Trump i-a cerut să închidă operațiunile din țara comunistă până pe 31 august.

Compania a fost anunțată că licența sa emisă de guvern nu va fi reînnoită, a declarat purtătorul de cuvânt al acesteia, scrie News.ro.

DECIZIE Este permis accesul pe plajă și fără șezlonguri, dar cu distanțare socială CITEȘTE ȘI DECIZIE Este permis accesul pe plajă și fără șezlonguri, dar cu distanțare socială

Licența a fost acordată în perioada 2014-2016, când au fost relaxate relațiole dintre Statele Unite și Cuba, în timpul administrației președintelui Barack Obama. Măsurile de relaxare adoptate atunci au fost însă retrase de președintele Donald Trump.

Departamentul Trezoreriei a informat la rândul său compania că ”nu îi va permite să deschidă alte hoteluri în Cuba, ala cum se pregătea compania, a mai informat purtătorul de cuvânt.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
marriott international
cuba