Agențiile de incoming românești au scos deja la târgurile internaționale pachete pentru Timișoara 2021

Agențiile de incoming românești au scos deja la târgurile internaționale pachete pentru Timișoara 2021
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 16 ian 2018

La standurile cu care România participă în această lună la târgurile de turism din străinătate au apărut deja pachete de vacanță pentru anul 2021 în Timișoara, când orașul de pe Bega va fi capitală culturală europeană.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

"Am început să promovăm încă din această lună la târgurile din străinătate, printre care cele de la Berna, Utrecht, Zurich și Madrid, pachete pentru Timișoara 2021, atât circuite, cât și city break-uri. E foarte important să punem încă de acum pe piață aceste produse și să le promovăm în următorii ani", a declarat pentru Profit.ro Gheorghe Fodoreanu, proprietarul agenției de incoming Invitation Romania. 

Director TUI: Peste 65% din timpul de lucru, un agent de turism caută oferte pentru persoane care, în final, nu cumpără nimic CITEȘTE ȘI Director TUI: Peste 65% din timpul de lucru, un agent de turism caută oferte pentru persoane care, în final, nu cumpără nimic

El crede că, pentru a avea succes turistic, faptul că Timișoara va fi capitală culturală europeană în 2021 ar trebui promovat pe piețele internaționale încă din acest an.

Invitation promoveză în străinătate două tipuri de pachete: un city break de patru nopți în Timișoara, cu excursii zilnice în împrejurimi, la Dunăre, la Arad, la Deva și la Recaș și care costă 300-350 de euro locul în camera dublă (excursii incluse), iar a doua variantă este un circuit Timișoara, Turnu Severin, Tărgu Jiu, Hunedoara, Sarmisegetuza, Deva, Timișoara, care costă 400-420 de euro de persoană. La aceste tarife se adaugă costul biletului de avion.

Fodoreanu va promova Timișoara și în Japonia, unde Invitation va începe de luni, pentru o săptămână, un turneu de popularizare a destinației România în orașele Tokio, Osaka și Nagoya.

viewscnt
Afla mai multe despre
timisoara
2021
turisti
pachete