Christine Schillings, fost director regional al lanțului hotelier Hilton, preia conducerea operațiunilor din România ale grupului educațional elvețian winsedswiss, lansat recent de Dușan Wilms

Christine Schillings, fost director regional al lanțului hotelier Hilton, preia conducerea operațiunilor din România ale grupului educațional elvețian winsedswiss, lansat recent de Dușan Wilms
scris 26 iun 2020

Christine Schillings, cu o experiență de peste 30 de ani în industria ospitalității, de la director regional al Hilton în Europa de Est până la șefa grupului hotelier al lui George Copos, se va alătura, ca Chief Executive Officer pentru România, grupului educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), lansat recent de omul de afaceri Dușan Wilms.

Noul CEO a activat în sfera operațională în hoteluri din Franța, Germania, Marea Britanie, precum și din România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis Hotelul Athénée Palace Hilton. De asemenea, timp de 16 ani, a ocupat poziția de Regional Director Hilton Worldwide, având în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Europa de Est, Turcia, Rusia și Israel.

Christine Schillings a condus, în calitate de manager general, grupul Ana Hotels România, iar din iunie 2018 a deținut funcția de director general al Hotelului Crowne Plaza București.

Fostul director general al Metro România, Dușan Wilms, a deschis un grup educațional condus de un profesor de la Ecole hotelière de Lausanne CITEȘTE ȘI Fostul director general al Metro România, Dușan Wilms, a deschis un grup educațional condus de un profesor de la Ecole hotelière de Lausanne

De naționalitate belgiană, ea a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles și apoi s-a specializat în Asset Management, Project Management la Cornell University.

Pe lângă zona de business, este  specializată în cursuri de leadership pentru viitorii manageri.

Grupul educațional elvețian winsedswiss (World Institute of Service Education), cu filiale în România, Elveția și Serbia, are ca obiectiv principal crearea și derularea unor programe educaționale pentru fiecare perioadă a vieții unui om, de la grădiniță la universitate și pe tot parcursul carierei profesionale. Aceste programe acoperă domeniul serviciilor, de la ospitalitate, retailing, la managementul sănătății, al sportului și al luxului. În acest scop, winsedswiss dezvoltă parteneriate cu cele mai diverse instituții de învățământ din domeniu.

Dușan Wilms, fost director al Metro Cash&Carry România timp de mai mulți ani și proprietar al două hypermarketuri Real la Oradea și Arad, a deschis un recent grup educațional winsedswiss, cu activități în România, Elveția și Serbia, operațiunile fiind conduse de Ray F. Iunnius, profesor la Ecole hotelière de Lausanne, cea mai prestigioasă instituție de învățământ în domeniul ospitalității din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
christine schillings
winsedswiss
manager