Cocktail Holidays mizează de Revelion pe Madeira, triplând numărul de locuri de anul trecut

Cocktail Holidays mizează de Revelion pe Madeira, triplând numărul de locuri de anul trecut
Liviu Iancu
Liviu Iancu
scris 18 oct 2016

Cocktail Holidays a introdus în această iarnă trei chartere cu destinația Madeira, toate trei fiind programate pentru perioada Sărbătorilor de iarnă. Tarifele pentru pachete pornesc de la 716 euro de persoană, pentru șase nopți de cazare cu mic dejun si cina festivă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Anul trecut, agenția de turism Cocktail Holidays a inaugurat un charter către Madeira (Portugalia) din România, care a avut un grad  de ocupare de 100%. "A fost o surpriză foarte plăcută să avem cerere așa mare pentru Madeira anul trecut, iar anul acesta, numărul mare de solicitări pentru această destinație ne-a determinat să triplăm numărul de locuri disponibile. Putem spune că Madeira este cea mai căutată destinație de Revelion. Am pus în vânzare pachetele pentru sărbători în Portugalia la începutul lunii octombrie și avem deja un grad de ocupare de peste 35%", spune Dan Goicea, directorul adjunct al Cocktail Holidays.

Preferințele turiștilor români pentru această destinație, în baza rezervărilor de până în prezent, sunt pentru hoteluri de 5 stele cu mic dejun. Valoarea medie a unui pachet achiziționat este de 950 de euro/persoană.

Portugalia, ca destinație turistică, a crescut semnificativ în acest an în rândul turiștilor români, peste 3.000 de persoane optând pentru un concediu în această țară, din care peste 2.000cue chartere, în regiunea Algarve, în sezonul estival.

Cristiano Ronaldo și-a deschis un hotel în Madeira. Aeroportul din Funchal va primi numele starului portughez CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo și-a deschis un hotel în Madeira. Aeroportul din Funchal va primi numele starului portughez

"Algarve a fost o destinație introdusă de noi în 2016 și a fost, de asemenea, un succes. Vom păstra și pentru anul viitor charterul pe Algarve, unde suntem siguri că vom dubla numărul de turiști. Suntem convinși că, în câțiva ani, Portugalia va rivaliza cu Spania, în ceea ce privește preferințele turiștilor români pentru sezonul estival și nu numai. Nu ar fi exclus să introducem noi destinații din această țară, în condițiile în care avem charterele pe Algarve, Portugalia ca circuit, Lisabona ca destinație de city break și Madeira de Revelion", spune Dan Goicea.

Oferta de sărbători a Cocktail Holidays include și plecări către Dubai, Cipru și Turcia, dar și pachete către destinații exotice precum Thailanda, Zanzibar, Maldive și Sri Lanka.

Prompt Service Travel Company activează de peste 23 de ani pe piața vacanțelor și este unul dintre cele mai longevive branduri de turism din România. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel Company, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a diversificat destinațiile de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. Între timp oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, compania operând peste 25 de destinații charter în anul 2016. Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureștiului. În prezent, Cocktail operează chartere din București, Cluj-Napoca, Iași etc.

Cocktail Holidays a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 68,6 milioane de lei și estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 71 de milioane de lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
madeira
chartere
revelion