Radisson Blu deschide un hotel în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de Ovidiu Șandor

Radisson Blu deschide un hotel în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de Ovidiu Șandor
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2018

Compania hotelieră The Rezidor Hotel Group anunță construcția celui de-al patrulea hotel Radisson Blu din România, în cartierul ISHO din Timișoara, deținut de omul de afaceri Ovidiu Șandor. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Hotelul va fi finalizat în 2020 și va avea 160 de camere, un restaurant gastronomic și un bar concept. Hotelul va avea, de asemenea, un spatiu de 1.000 metri pătrați pentru socializare și un centru fitness.

Hotelul, construit de compania Mulberry Development, va fi o componentă integrantă proiectul imobiliar mixt ISHO din Timișoara, care cuprinde peste 1.000 de apartamente și 50.000 metri pătrați de birouri. 

EXCLUSIV 10 oameni de afaceri, printre care Cristian Țânțăreanu, proprietarul City Grill și fostul șef al McDonald\'s România, și-au unit forțele pentru a construi cel mai spectaculos complex de evenimente, cu 10 milioane euro CITEȘTE ȘI EXCLUSIV 10 oameni de afaceri, printre care Cristian Țânțăreanu, proprietarul City Grill și fostul șef al McDonald's România, și-au unit forțele pentru a construi cel mai spectaculos complex de evenimente, cu 10 milioane euro

Portfoliul companiei The Rezidor Hotel Group în România ajunge acum la patru hoteluri, două în curs de operare și două în dezvoltare, care se adaugă celor 11 hoteluri (2.628 de camere) funcționale și celorlalte două hoteluri (265 de camere) în curs de dezvoltare în Europa de Sud Est. 

The Rezidor Hotel Group este una din cele mai dinamice companii hoteliere din lume și membru al Carlson Rezidor Hotel Group. Grupul deține un portofoliu de 479 hoteluri cu peste 106.000 camere în curs de operare sau de dezvoltare în 79 de țări.

Rezidor operează brandurile Radisson Blu și Park Inn by Radisson în Europe, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

viewscnt
Afla mai multe despre
radisson blu
cartierul isho
ovidiu sandor