VIDEO Prima TV: Mamaia, stațiunea nemulțumirilor

VIDEO Prima TV: Mamaia, stațiunea nemulțumirilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 iul 2022

Mamaia este, de departe, anul acesta, stațiunea turiștilor nemulțumiți. Prețuri mult prea mari, mizerie, servicii de proastă calitate – sunt doar câteva dintre plângerile celor care au ajuns la malul mării. Pe de altă parte, hotelierii aruncă vina în curtea primăriei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Starea de vacanță de pe vremuri s-a transformat, în stare de nemulțumire, în Mamaia. Pe plaje sunt mai puțini turiști ca altă dată și…. tot mai dezamăgiți, arată Prima TV.

Cât de scump este litoralul românesc la acest moment. Prețurile la cazare, mâncare și șezlonguri. Turiștii migrează către sudul litoralului, mult mai accesibil CITEȘTE ȘI Cât de scump este litoralul românesc la acest moment. Prețurile la cazare, mâncare și șezlonguri. Turiștii migrează către sudul litoralului, mult mai accesibil

Pe de altă parte, hotelierii susțin că serviciile s-au îmbunătățit. Administrația locală ar fi de vină pentru aspectul general al stațiunii.

Nemulțumirea supremă este reprezentată de plata parcării. Pentru 24 de ore, un turist plătește 96 de lei. Acum, plata a fost suspendată noaptea.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
mamaia
turism