Guvernul britanic a validat vânzarea clubului Chelsea

Guvernul britanic a validat vânzarea clubului Chelsea
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2022

 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Guvernul britanic a autorizat vânzarea clubului Chelsea Londra, care s-a aflat în proprietatea oligarhului rus Roman Abramovici din 2003, informează AFP.

“Seara trecută guvernul a eliberat licența care permite vânzarea Chelsea FC. Având în vedere sancțiunile care îi vizează pe cei cu legătură cu Putin și invazia sângeroasă a Ucrainei, viitorul pe termen lung al clubului poate fi asigurat doar cu un nou proprietar”, a notat pe Twitter Nadine Dorries, secretar de stat pentru Sport.

FOTO Gigantul francez Tereos a semnat actul care aprobă închiderea tuturor liniilor fabricii de zahăr de la Luduș, declanșarea concedierii colective a angajaților și, dacă este cazul, demolarea unității, pe piață din 1960 CITEȘTE ȘI FOTO Gigantul francez Tereos a semnat actul care aprobă închiderea tuturor liniilor fabricii de zahăr de la Luduș, declanșarea concedierii colective a angajaților și, dacă este cazul, demolarea unității, pe piață din 1960

Tot marți, Premier League a aprobat preluarea clubului Chelsea de către un consorțiu condus de Todd Boehly, coproprietar al echipei LA Dodgers, pentru suma de 4,25 miliarde de lire sterline, scrie News.ro.

Clubul din Premier League a fost scos la vânzare înainte ca proprietarul Roman Abramovici să fie sancționat din cauza legăturilor sale cu președintele rus Vladimir Putin.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
chelsea
todd boehly