VIDEO&FOTO Eduard Novak, ministrul Sportului, a obținut medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

scris 27 aug 2021

Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului și Sportului, a obținut medalia de argint în proba de urmărire individuală 4000 m din cadrul concursului de ciclism de la Jocurile Paralimpice de la Tokyo.

VIDEO  MAI JOS. IMAGINI POT FI VĂZUTE ÎN MATERIAL ȘI ÎN GALERIA FOTO

În finală, Novak l-a înfruntat pe slovacul Jozef Metelka, care a câștigat aurul, scrie News.ro.

Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov CITEȘTE ȘI Transilvania Residence: un proiect imobiliar exclusivist în Brașov

Medalia de bronz a fost obținută de columbianul Diego German Duenas.

VIDEO&FOTO Eduard Novak, ministrul Sportului, a obținut medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

Novak mai are în palmares trei medalii la Jocurile Paralimpice, la edițiile trecute ale competiției: aur în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2) și la Londra, în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4).

RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe CITEȘTE ȘI RDF Arad a realizat investiții de 5.7 milioane euro în soluții de depozitare, tehnologie și utilaje și vizează să achiziționeze companii cu domenii de activitate conexe

https://fb.watch/7EyzpQ4PbD/

De asemenea, în 2016, la Rio de Janeiro, România și-a trecut în palmares o medalie de brornz obținută de Alex Bologa la judo nevăzători - cat. 60 kg.

România este reprezentată anul acesta de 7 sportivi: Alex Bologa – judo nevăzători; Bobi Simion – tenis de masă; Carol-Eduard Novak – ciclism rutier și de pistă; Eduard Moescu – ciclism; Tucaliuc Octavian - Vasile – atletism; Tabita Vulturar – atletism; Pătru Eugen – tir cu arcul.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

VIDEO&FOTO Eduard Novak, ministrul Sportului, a obținut medalia de argint la Jocurile Paralimpice de la Tokyo

România a cucerit până acum patru medalii la Jocurile Paralimpice, dintre care trei au fost obținute de Eduard Novak, actualul ministru al Tineretului și Sportului și, deocamdată, singurul campion paralimpic al României: aur  în 2012, la Londra (ciclism - urmărire individuală, categoria C4), argint, în 2008, la Beijing (ciclism - contratimp, cat. LC2) și la Londra, în 2012 (ciclism - contratimp, cat. C4), precum și o medalie de bronz câștigată de Alex Bologa, în 2016, la Rio de Janeiro (judo nevăzători - cat. 60 kg).

viewscnt
Afla mai multe despre
eduard novak
jocurile paralimpice de la tokyo