Conferința Profit.ro IMM - Florin Vișoiu, Vodafone România: Digitalizarea sporește competitivitatea, compania investește în această direcție. Nu înțelegem ezitarea adopției acestor soluții de digitalizare

Conferința Profit.ro IMM - Florin Vișoiu, Vodafone România: Digitalizarea sporește competitivitatea, compania investește în această direcție. Nu înțelegem ezitarea adopției acestor soluții de digitalizare
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 mar 2023

Vodafone România investește din ce în ce mai multe resurse umane și de timp în susținerea mediului de afaceri în direcția digitalizării activității companiilor, implementarea acestor soluții având ca principal efect creșterea competitivității, a declarat Florin Vișoiu, National Sales Director, Vodafone Business, în cadrul evenimentului IMM – Soluții de supraviețuire în criză și oportunități de creștere, organizat de către Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Conferința a fost organizată cu sprijinul Banca Transilvania, UniCredit Bank, Vodafone și Alpha Bank, fiind transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV

"România are o apetență ridicată în adoptarea de tehnologii noi, mai ales în conectivitate fixă sau mobilă, și probabil că suntem cu toții conștienți că vitezele de furnizare a internetului în România sunt cele mai mari din Europa.

Din acest punct de vedere, suntem deschiși la a încorpora tehnologii noi. Pe de altă parte, cred că este mai importantă o altă direcție de încorporare a tehnologia, respectiv digitalizarea, care poate la creșterea competitivității noastre.

Noi, în Vodafone România, încercăm să investim din ce în ce mai multe resurse în zona de susținere a mediului de afaceri în domeniul digitalizării. Noi vrem să devenim o companiei de tehnologie și conectivitate, pe lângă livrarea soluțiilor standard de acces la internet sau telefonie mobilă", a spus Vișoiu.

El a adăugat că nu ar trebui să existe ezitări în adoptarea soluțiilor de digitalizare, pentru că acestea, după implementare, aduc imediat beneficii.

"Toate aceste soluții de digitalizare vin cu susținerea partenerilor și vrem să oferim și tehnologie, și soluții IoT, și servicii ICT, toate acele lucruri care pot crea valoare adăugată în companiei imediat după implementare. Nu înțelegem ezitarea adopției acestor soluții de digitalizare", a afirmat reprezentantul companiei.

Vișoiu a mai spus că tehnologia 5G este o zonă strategică pentru Vodafone România, care va fi promovată și sprijinită.

"Dezvoltarea acestei zone va dura ceva timp, investiția în tehnologia 5G este una considerabilă, sunt foarte multe aspecte pe care trebuie să le luăm în calcul, inclusiv contextul economic. Vrem să sprijinim acest domeniu, dar va mai dura ceva timp", a mai spus directorul operatorului.

Vodafone România este al doilea jucător local de telecomunicații și parte a grupului britanic Vodafone.

viewscnt
Afla mai multe despre
vodafone romania
digitalizare