Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți își schimbă sediul

Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți își schimbă sediul
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 17 dec 2020

ANAF a mutat sediul Administrației Fiscale pentru Contribuabili Nerezidenți din strada Dimitrie Gerota nr.13, Sector 2, București, unde se afla anterior, la o adresă nouă, în Piața Presei Libere nr.1, Corp C3, etaj 3, Sector 1.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciul analiză documentară contribuabili neînregistrați în scopuri de TVA, structură aflată în subordinea Administrației Fiscale pentru Contribuabili Nerezidenți, își va desfășura în continuare activitatea la sediul din strada Dimitrie Gerota nr.13, Sector 2, București.

Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți, din cadrul DGRFP București, are în administare contribuabilii nerezidenți de la nivelul întregii țări.

EXCLUSIV Teatru cu taxe - ANAF execută silit Termoenergetica, care, din reflex, și-a plătit greșit obligațiile fiscale pe numele \ CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Teatru cu taxe - ANAF execută silit Termoenergetica, care, din reflex, și-a plătit greșit obligațiile fiscale pe numele "strămoașei" falimentare RADET

Noile coordonate de contact ale Administrației Fiscale pentru Contribuabili Nerezidenti sunt afișate și pe pagina web a DGRFPB la rubrica Structură DGRFPB/ Structuri subordonate.

Telefoanele de contact pentru Administrația Fiscală pentru Contribuabili Nerezidenți sunt următoarele: 021.223.24.48, 021.311.45.32, 021.312.17.64, 021.312.40.58, 021.313.57.11.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
administrația fiscală pentru contribuabili nerezidenti
sediu
adresa