DOCUMENT ANAF reduce programul de lucru cu publicul în Oltenia, pe motiv de coronavirus

DOCUMENT ANAF reduce programul de lucru cu publicul în Oltenia, pe motiv de coronavirus
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 18 mar 2020

ANAF a decis să reducă programul zilnic de lucru cu publicul în cele cinci județe ale Olteniei, măsura fiind dispusă în contextul combaterii răspândirii coronavirusului. Noul program se aplică de astăzi și vine după ce săptămâna trecută, după cum a scris Profit.ro, ANAF a introdus restricții la accesul contribuabililor în unitățile fiscale. Momentan, noul program a fost anunțat de DGRFP Craiova pentru cele cinci administrații județene din subordine, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt și Vâlcea.

Urmărește-ne și pe Google News

Explicația pentru faptul că măsura este aplicată în prezent de DGRFP Craiova, fără informații că s-ar intenționa o schimbare similară a programului și pentru celelalte șapte direcții regionale, este flexibilitatea acordată de conducerea ANAF structurilor din teritoriu pentru a lua o serie de măsuri necesare combaterii coronavirus în funcție de specificul și necesarul activității.

Cîțu - posibilă amânare a plății impozitului pe venit pentru persoane fizice, dar nu pentru toată lumea CITEȘTE ȘI Cîțu - posibilă amânare a plății impozitului pe venit pentru persoane fizice, dar nu pentru toată lumea

"DGRFP Craiova și AJFP-urile subordonate - Modificare program lucru determinat de COVID-19. Ca urmare a măsurilor determinate de COVID-19, DGRFP Craiova și AJFP-urile subordonate își modifică programul de lucru cu publicul, începand cu data de 18.03.2020, astfel: Luni - Joi: 09.00 - 15.00 Vineri : 09.00 - 12.00", potrivit documentului de mai jos.

Anterior, program de lucru cu publicul se încheia la ora 16.30.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
coronavirus
unitati fiscale
administratie fiscala