Fiscul umblă cu Vlad Țepeș în control pe Litoral. La jumătate din contravenții, Antifrauda a dat doar avertismente

Fiscul umblă cu Vlad Țepeș în control pe Litoral. La jumătate din contravenții, Antifrauda a dat doar avertismente
Marius Oncu
Marius Oncu
scris 2 mai 2017

Direcția Generală Antifraudă Fiscală, din cadrul ANAF, a controlat, în perioada 28-30 aprilie, firmele de pe Litoral care desfășoară activități considerate cu risc fiscal, 45% dintre neregulile descoperite fiind sancționate doar cu avertisment.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Inspectorii Fiscului au beneficiat în cadrul controalelor de sprijinul Brigăzii Speciale de Intervenție Vlad Tepeș a Jandarmeriei.

"Aplicarea sancțiunilor pentru faptele contravenționale constatate pe parcursul controalelor operative s-a realizat în consonanță cu spiritul legii prevenției, existând multe situații în care sancțiunile contravenționale aplicate au fost avertismente. Astfel, în cadrul acțiunilor derulate, în zilele de sâmbătă și duminică, 29 și 30 aprilie 2017, inspectorii antifraudă din cadrul Direcției regionale antifraudă Constanța  au sancționat cu avertisment peste 45 % din faptele contravenționale constatate, în condițiile în care au fost verificați 48 contribuabili și au fost constatate fapte contravenționale pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de 129.500 lei (...) Precizăm că prin atitudinea și modalitatea de control abordate nu a fost afectată desfășurarea evenimentelor ori clientela”, potrivit unui comunicat al ANAF.

EXCLUSIV ANAF s-ar putea muta într-un sediu nou în anul 2021. Proiectarea noii clădiri de lângă STS nu s-a finalizat CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ANAF s-ar putea muta într-un sediu nou în anul 2021. Proiectarea noii clădiri de lângă STS nu s-a finalizat

La nivel național, inspectorii antifraudă au verificat 256 de firme la care au constatat fapte contravenționale pentru care au aplicat amenzi în valoare totală de 1,2 milioane de lei și au dispus confiscarea de sume nejustificate și bunuri fără proveniență legală în valoare de 70.196 lei.

Totodată, în situații care relevau un grad ridicat de neconformare, a fost dispusă suspendarea activității pentru 9 contribuabili, 5 pentru nerespectarea obligației de a emite bonuri fiscale și 4 pentru comercializarea de băuturi alcoolice nemarcate.

viewscnt
Afla mai multe despre
anaf
litoral
antifrauda
controale