Tranzacție: Firma britanică de consultanță în afaceri Fitzgerald & Law, cu birou în România, intră în portofoliul Zedra

Tranzacție: Firma britanică de consultanță în afaceri Fitzgerald & Law, cu birou în România, intră în portofoliul Zedra
Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 16 sep 2020

Furnizorul de servicii fiduciare Zedra, controlat de fondul american de private equity Corsair Capital, a ajuns la un acord pentru preluarea firmei britanice de consultanță în afaceri Fitzgerald & Law (F&L), inclusiv a biroului din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Fondată la Londra în 1992, F&L este specializată în sprijinirea companiilor americane care doresc să stabilească și să dezvolte afaceri în Marea Britanie. De asemenea, firma britanică oferă servicii de consultanță, HR și contabilitate în peste 70 de alte țări, prin intermediul experților afiliați la rețeaua globală de consultanță pentru extindere (GEA), la care este membru fondator.

Biroul din România, cu sediul la Târgoviște, furnizează soluții de consultanță în afaceri și outsourcing, având 14 angajați. Compania a obținut afaceri de aproximativ 947.000 lei anul trecut, în creștere puternică de la 130.000 lei în 2018, primul an de activitate pe piața locală. Profitul net a urcat de la 15.300 lei la aproape 120.000 lei.

Volintiru: ANAF a acceptat să ridice sechestrul de pe terenul de la Mintia pe care Romgaz vrea să ridice o nouă centrală CITEȘTE ȘI Volintiru: ANAF a acceptat să ridice sechestrul de pe terenul de la Mintia pe care Romgaz vrea să ridice o nouă centrală

Zedra, companie formată în 2016 în urma achiziției afacerii de servicii fiduciare a Barclays din Marea Britanie de către un grup de investitori privați, a fost preluată doi ani mai târziu de fondul american de private equity Corsair Capital.

Compania are 500 de angajați și operațiuni în 14 țări. În urma achiziției F&L și a rețelei GEA, Zedra își dublează prezența pe piața de servicii de consultanță din Londra și se extinde în Europa Centrală și de Est, precum și pe coasta de Vest a Americii.

viewscnt
Afla mai multe despre
zedra
fitzgerald & law romania
fitzgerald & law targoviste
consultanta afaceri
extindere afaceri
servicii fiduciare
achizitie