Metrorex a lansat licitația pentru sistemul de siguranță și automatizare a traficului pe Magistrala 5 Drumul Taberei

Metrorex a lansat licitația pentru sistemul de siguranță și automatizare a traficului pe Magistrala 5 Drumul Taberei
scris 17 mar 2017

Metrorex, compania de stat care administrează rețeaua de metrou din Capitală, a lansat vineri licitația pentru sistemul de siguranță și automatizare a traficului pe Magistrala 5 de metrou din Drumul Taberei (Râul Doamnei- Eroilor), valoarea estimată a contractului fiind de 143,75 milioane lei (31,6 milioane euro), fără TVA, potrivit unui anunț al companiei.

"Anunțul se referă la intenția Metrorex de a demara procedura de licitație deschisă, ce are ca obiect contractarea furnizării echipamentelor, proiectare și executare a lucrărilor aferente punerii în funcțiune a sistemului de siguranță și automatizare a traficului. Totodată, contractul va include și echipamentul de siguranță îmbarcat pe tren și a sistemului de informare dinamică a călătorilor", a precizat compania, într-un comunicat.

Potrivit anunțului postat pe platforma electronică de licitații publice, termenul limită pentru primirea ofertelor este 25 aprilie 2017, ora 16:00, iar data limită de evaluare a ofertelor este 22 mai, ora 18.00, scrie News.ro.

Companiile care depun oferte trebuie să îndeplinească criterii stricte, precum realizarea unei cifre de afaceri anuale de minimum 135 milioane lei pentru ultimele trei exerciții financiare disponibile (2013, 2014, 2015) și realizarea de instalații de siguranță și automatizare a traficului cu o valoare cumulată de cel puțin 70 milioane lei.

În ianuarie, Metrorex a atribuit contractul de furnizare a sistemului de siguranță a traficului pentru tronsonul Parc Bazilescu - Lac Străulești, din Magistrala 4 de metrou, grupului german Siemens. Valoarea contractului a fost de 38,7 milioane lei (8,6 milioane euro), cu TVA.

Prima mișcare importantă după ce japonezii de la Asahi au anunțat că preiau Ursus: Timișoreana a lansat o bere nepasteurizată CITEȘTE ȘI Prima mișcare importantă după ce japonezii de la Asahi au anunțat că preiau Ursus: Timișoreana a lansat o bere nepasteurizată

Proiectul Magistrala 5 de metrou - Secțiunea Râul Doamnei - Eroilor (PS Operă) inclusiv Valea Ialomiței va avea o lungime totală de 7 kilometri, un număr de 10 stații și un depou. Valoarea totală a proiectului este de circa 3,12 miliarde lei cu TVA.

Constructorul secțiunii Râul Doamnei - Eroilor din Magistrala 5 este Asocierea Astaldi (Italia) - FCC Construccion (Spania) - Delta ACM (Romania) - AB Construct (România).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrorex
magistrala 5