11 Lamborghini Aventador din România, rechemate în service pentru posibile incidente cu rezervorul de carburant. Și Volkswagen va rechema 53 de mașini, iar Ford - 458

11 Lamborghini Aventador din România, rechemate în service pentru posibile incidente cu rezervorul de carburant. Și Volkswagen va rechema 53 de mașini, iar Ford - 458
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 mar 2017

Un număr de 11 proprietari de Lamborghini Aventador din România vor fi chemați în service-urile Porsche România, pentru remedierea unei defecțiuni legate de rezervorul de carburant. Compania importatoare a notificat ANPC despre o campanie de rechemare în cadrul căreia sunt vizate 11 automobile Lamborghini fabricate în intervalul 2012 – 2017.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit notificării remise, “în cazul în care rezervorul de combustibil este umplut dincolo de limita sa maximă si în condiții particulare de exploatare, combustibilul lichid poate ajunge în zona canistrei de carbon și a valvei de control cauzând ca vaporii de combustibil să nu fie tratați corespunzător.”

Defecțiunea a fost semnalată de Lamborghini și pe alte piețe, luna trecută, în SUA fiind rechemate 1.453 de automobile. Situația pe care fabricantul italian trebuie să o remedieze a pornit de la mai multe sesizări ale clienților americani, care au reclamat incendii produse de vaporii de carburant care au ajuns - așa cum descrie și notificarea din România - în anumite condiții de exploatare, respectiv turarea motorului pe loc, în contact cu evacuarea foarte fierbinte și au generat un incendiu, care a topit diverse componente de plastic ale mașinii.

Remedierea pe care o vor efectua service-urile autorizate de Lamborghini constă în unele modificări realizate la sistemul de evacuare, operațiune ce va dira, potrivit notificării, 2-5 zile.

Skoda recheamă în service 707 exemplare Rapid și Octavia pentru defecțiuni la sistemul de blocare a ușilor. Dacia va rechema 32 de Dokker CITEȘTE ȘI Skoda recheamă în service 707 exemplare Rapid și Octavia pentru defecțiuni la sistemul de blocare a ușilor. Dacia va rechema 32 de Dokker

O altă rechemare va fi inițiată de Ford, pentru 453 modele Ranger, pentru remedierea unei probleme la sistemul de blocare a scaunului spate. Reparația în acest caz va dura 24 de minute.

De asemenea, Volkswagen a notificat ANPC despre rechemarea a 53 de automobile, modele Golf, e-Golf, Golf Variant, Sportsvan, Scirocco, Passat, Tiguan, Touran, Up, e-Up, Amarok, Multivan și Transporter, care ar putea avea o problemă la sistemul de declanșare a airbagurilor. Mai exact, amestecul detonator poate fi incorect și insuficient pentru a genera deschiderea airbagurilor. Reparația durează între 30 de minute și 3 ore, în funcție de model.

Proprietarii acestor mașini vor fi anunțați prin intermediul scrisorilor despre momentul în care vor trebui să se prezinte în service.

viewscnt
Afla mai multe despre
rechemare
lamborghini
ford
volkswagen